Hai.... jemput baca cerita Yang Terstimewa saya
RSS

Tuesday, 4 June 2013

Sukan KDSF 2013

Assalamualaikum...salam sejahtera

18/5/2013 yang lalu sekolah Hasif (KDSF) telah mengadakan Sukan Dwitahunan bertempat di SK Damansara Jaya. 2 hari sebelum itu rehearsal juga telah diadakan di lokasi yang sama. Pelbagai acara, pelbagai aktiviti melibatkan adik-beradik dan keluarga telah berlangsung dengan meriah dan  ceria. Hasif memasuki acara 'memancing ikan'. Manakala acara untuk adik-beradik Hasif & Abang Man menyertai acara 'bola selimut'.
semasa rehearsal..letih la bu..

Kumpulan Hasif memenangi tempat pertama acara memancing ( dari 2 kumpulan yg menyertai  ;-D) dan di kedudukan kelima acara bola selimut. Abg Man frust coz awal-awal acara bola selimut dia & hasif bergerak slow. Kononnya ikut peraturan berjalan macam ketam, padahal kumpulan lain dah berlari2..haha..


Ready untuk berbaris.. panas ni kena pakai topi ni..

'jurus' tak saya.. :)

Semasa perbarisan

Abang sukarelawan yang menjaga saya supaya tak lari awal2 sebelum wisel berbunyi.. :D
 

 
 Best 'tangkap ikan' tau.. 


Saya no. 1!!

 
Masa ambil hadiah.. 


Medal ni saya punya tau..

Ready nak jalan ketam sat gi..

Pegang elok2 abg man..nnt jatuh..

Cepat sif..x yah jalan ketam dah..kita dah nak kalah ni..huhu..

Kita dah kalah sif tp takpe.. abg tetap sayang hasif. Jom gerak sampai penamat ye..

Hadiah saguhati utk bola selimut.. saya suka.. :D


Terima kasih buat guru2, ibu bapa, sukarelawan2 serta sesiapa sahaja yang terlibat  serta bertungkus-lumus menjayakan sukan kali ini. 2 tahun lagi kita jumpa semula ye!!
Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 komen:

Sarah Halil said...

salam puan.. saya tertarik dengan artikle yang puan tulis tentang anak puan.. dalam masa yang sama saya sedang mencari ibu bapa yang mempunyai anak sindrom down untuk membuat satu kajian. saya sarah pelajar Ijazah sarjana muda Pendidikan awal kanak-kanak di Unisel. jika puan tidak keberatan, puan boleh email kepada saya di shapink_babylon@yahoo.com. terima kasih :)