Hai.... jemput baca cerita Yang Terstimewa saya
RSS

Monday, 21 March 2011

Selamat Hari Down Syndrome Sedunia - 21/3


Buat semua teman-teman yang memiliki si comel ini, Selamat menyambut Hari Down Syndrome Sedunia hari ni ye.. Semoga si comel kita sentiasa sihat sejahtera, sentiasa ceria dan sentiasa kekal comel selamanya-lamanya.. :)

Kenali si comel ini di sini...





Salam rindu..

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

14 komen:

maza said...

mudah2an segala2nya selamat gitew.. hehhe

nuyin2u said...

semoga family yg punya anak comel ini di berkati Allah..

ieda said...

OOO....I TAK TAU PUN....ADEHHHH...

Yana@Noni said...

semoga dipermudahkan segalanya..aaaamin

Azma said...

@maza mekasih abg maza.. begitulah hendaknya..Aminn..

Azma said...

@nuyin2u time kasih sgt2.. semoga famili kawan2 hasif pun begitu jua.. :)

Azma said...

@ieda hehe.. x pe kak.. skang ni still 21/3 smpt lagi nak wish.. :)

Azma said...

@Yana@Noni Amin.. tiem kasih ye yana..

papabear said...

here is a belated wish to your special child "Selamat Hari Down Sindrom Sedunia!"

Mawar said...

azma,

selamat jg buat azma sekeluarga, moga terus cekal melalui hari2 kita yg belum pasti ini, sama2 kita doakn yg trbaik dr-
NYA

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

salam kak,
selamat hari SD...
fiza tak dan nak buat entry pasal ni.
tahun lepas ada buat, tahun ni sibuk sikit.

Azma said...

@papabear thanx papabear.. :)

Azma said...

@Mawarmekasih banyak mawar..

Azma said...

@Naimatul Hafizah Nor Rodin Selamat hari SD utk Fiza jugak.. Salam buat sofie..