Hai.... jemput baca cerita Yang Terstimewa saya
RSS

Saturday, 26 March 2011

Sesi speech Therapy dengan ibu

Salam...


Ni hidung saya tau...

Selepas sesi speech therapy di WQ Park, ibu dipertanggungjawabkan oleh teacher Hasif untuk meneruskan sesi tersebut di rumah. Ada banyak aktiviti yang dipraktikkan kepada hasif dan biasanya aku hanya boleh buat 3-4 aktiviti pada satu-satu sesi.

Tak reti blow bubble lagi, kena tunggu ibu blow...

Hasif memang banyak kerenah bila berterapi dengan ibu. Kalau dengan teacher cam budak baik je.. :)

Oral motor exercise

Beberapa gambar utk tatapan semua...

Asif tau la idung asif penyek bu...:)  (blowing exercise)


learning body parts
Semoga ibu hasif lebih rajin melayan kerenah hasif dan lebih banyak aktiviti boleh dilakukan pas ni.. Nanti kita share lagi ye...

Jumpa lagi...

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 komen:

ummuharithasif said...

wah,adik hasif dh g speech therapy ya...bgus2..abg hasif ari slasa ni..klu ada info menarik,blhla share nnti ;)

Azma said...

@ummuharithasif abg hasif pun dah nak start ye.. bagus2.. kita kongsi2 ye abg... :)

Syahida said...

go mama hasif go! :D

Azma said...

thanx for the moral support syida...:)
hopefully 'panas membara' selalu semangat ibunya...hihi..

ieda said...

suka rambut hasif gaya gini...smart la...

Azma said...

@ieda hihi..asih malu la auntie... haha..

papabear said...

wish you and hazif some great progresses..