Hai.... jemput baca cerita Yang Terstimewa saya
RSS

Tuesday, 27 November 2012

Majlis Kasih Mesra Yang Teristimewa

Assalamualaikum

Bertemu kembali..


supermoms yang ceria.. Ceria tak Hasif saya?? :)

Kali ini dengan cerita yg saya sangat suka nak kongsi. Sabtu lepas, 24/11/2012 akhirnya grup ibu bapa Yang Teristimewa akhirnya berjaya bertemu-muka setelah selama ini hanya bersua di alam maya (FB). Setelah beberapa bulan merancang pertemuan ini, alhamdulillah ianya terlaksana sudah.


Banner kami..cantik kan.. :)

Buku aturcara
Saya antara AJK yang terlibat. Merancang & melaksanakannya tidak semudah yang disangka namun bila melihat rakan2 yang hadir, rasa gembira tak terkata hingga segala kesukaran yang dihadapi sebelum ini terus terpadam dari ingatan.

Hasif & famili


Citer sket2 je pasal Hasif, takut hujannnn.. huhu..

Pertemuan kami berlangsung di Lounge Berjaya Hotel, KL. Majlis Kasih Mesra ini mengumpul 19 keluarga dari beberapa negeri di Semenanjung Malaysia. Of course paling ramai dari Selangor dan KL kan. Beberapa keluarga dari Johor, Pahang, Perak dan Melaka turut menyertai. Meriah & rasa gembira sangat2... Senyum meleret-leret 2-3 hari. Update gambar & cerita di  grup kami di FB juga melarat2 beberapa hari..hihi.. Tak ketinggalan update di wall masing2. Hurrmm...masing2 rasa nak lagi... :D  Hubby yg selama ni duk perli saya tak habis2 buat projek, tak cukup masa blajar dulu, dah jadi mak pun buat projek lagi  pun senyum memanjang sepanjang program..hehe..


 Program kami yg merupakan majlis makan-makan hi-tea ni, makanannya disediakan oleh Big Apple Restaurant, Berjaya Time Sq tp sbb kehadiran kami yg agak ramai so tempatnya di ubah di Lounge Berjaya Hotel. Program dipenuhi dengan aktiviti makan2, borak2, tukar2 hadiah, ice-breaking dgn menceritakan pengalaman masing2 kpd semua kengkawan, games & balloon sculpture oleh clown jemputan dan semestinya program riuh rendah + gamat oleh anak2 yg macam2 perangai..hehe.. Memang meriah.. Habis majlis...letihnya...tapi syokkknyee.. :D

geder2..sukaa2.. :)
Oklah.. tak nak citer banyak2 lagi. Layan gambar2 yg ada ye.. Ada rezeki, tahun depan buat lagi ye semua.. :D



Senyum meleret.. :)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 komen:

nur arlia said...

yeay!!!! :)

k.sakinah said...

congrats Ma & committee members. ramai yg kak x kenal dlm gambar tu. mungkin kenal melalui fb, tapi x kenal muka. harap2 bolehlah join di gathering akan datang.

catz said...

seronoknye .... sorry tak dapat nak join ... :(

Anonymous said...

salam saya ingin mnyertai group ini? boleh kasi link fb group ini dan contact no sape dr persatuan ini? terimakasih