Hai.... jemput baca cerita Yang Terstimewa saya
RSS

Tuesday, 12 April 2011

Perkembangan yang menyeramkan...

Sebarang perkembangan terkini Hasif memang amat2 dinantikan olehku & keluarga. Semalam dia menunjukkan perkembangan baru yg cukup menyeramkan..haha.. Apa dia ye???

Hasif dah pandai tanggalkan seluar pastu tanggalkan pampers dia..Mak…ngerinya aku bila terbayangkan dia tetiba ter’be’ dan ter’ken’ waktu terbogel tu..Rasa cam terseksanya nak membersihkan kalau2 terjadi..huhu..

Semalam masa memasak aku biarkan dia menonton vcd kegemarannya. Tak lama lepas tu aku pun menjenguk ke ruang tamu untuk melihat apa yang dia buat. Apa yg aku nampak dia dah jadi cam ‘toyol’ je berbogel kat ruang tamu tu..hehe.. Kebetulan pulak semalam agak panas. So, aku biarkan dia tak berbaju.. Hmm..cenggitu la jadinya..  Takde seram pun kan..haha..

Itula hadiah dari Hasif  kepada kami  sempena usianya 2 tahun… Aku upload sekeping gambar masa potong2 & makan2  kek besday dia semalam. Ada video tapi tokleh upload.. Ibu ter’seksi’.. :D




 Salam ceria,

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

10 komen:

nuyin2u said...

sedapnya kek hasif..mintak skit..happy besdey..

Azma said...

boleh.. kalau dekat dah lama asif pangggil aisyah makan kek sama2.. :)
Mekasih auntie atas ucapan..

maza said...

oh! abg cuba banyangkan dan berfikiran positif..

hmm elok gak ler asif berlatih mcm tu, senang sikit bila nak berak dan kencing, terus jer bukak dan tabur kat TOILET.. tak payah nak suruh ibunya bukakan...

tapi ngeri gak ler takut2 ada 'org' berkenan bila tiba2 asif buka kat public.. hahahaha.. its dangerous gitew..

Yasmin Nabilah.. said...

hehe..bijak.dah pandai bukak suar sendiri..

pasni leh la akak ajar dia nk gi toilet kan.. :) pastu dah senang tak yah pakai pampers lagi.jimat tuh..:)

Azma said...

@mazakalau buka tabur kat toilet tak pe abg maza.. kalau tabur merata2??? Ma jugak yg kena bmebersihkannya..huk huk..

bior le kalau ada yg berkenan..haha..

Azma said...

@Yasmin Nabilah..tu lah ina..di samping 'seram', ada gak manfaatnya kan... :)

ummuharithasif said...

wah,pandai hasif ya..okla tu..agaknya nk ckp dh xpyah pkai pempers kot..hehe.abg hasif pun ska tangal seluar baju pastu dia pkai sendiri..nnti mesti adik asif pn mcm tu jga nnti ;)

Azma said...

@ummuharithasifagaknya adik hasif nak pesan kat ibu suh start potty training tu..hehe..mehla abg hasif join skali. Ke ummi dah start ajar? :)

Asyik berlenggeng la 2 hasif ni kalau start tanggal baju plak..:D

Sidratul Muntaha said...

ekek..
aku dah terkena mcm tu byk kali dgn dak setot.
sudahnya aku ajo ler.
ko thu beb..
sampai dia sapu benda tu kat baju!!
sadis!!

Azma said...

@Sidratul Muntahahik hik..sapu kat baju ok la jugak..kalu masuk mulut..naye..huhu..