Hai.... jemput baca cerita Yang Terstimewa saya
RSS

Thursday, 14 July 2011

Cikgu Asif/ Asif the spiderman/ CJ7?

Selamat pagi semua..


Saya Asif.. comey tak saya? hehe...Asif ada toy baru. Macam yg ayah pakai. Ibu kata bukan toy tapi spek mata. Asif kena pakai sebab asif tak nampak yg jauh2. Pastu ibu cakap janganlah asyik tarik2 spek ni ye sayang... Asif pun pakai la.. Pastu ibu asyik ambik gambar asif je.. lepas satu, satu..eiii..ibu asif ni. Tak ada keje lain agaknya..


Tengokla spek asif tu. Merah menyala warnanya.. Ibu & ayah asyik gelakkan asif aje.. Ayah cakap macam spiderman. Ibu cakap cam cikgu aje.. Pastu ayah cakap macam CJ7 pun ada.. Pastu gelak2 lagi..huhu..


Ibu bagitau sebenarnya ibu order warna dark blue tapi stok dah habis. Ibu cakap nak tunggu stok baru tapi makcik yg buat spek asif ni kata, kalau tunggu tak tahu la bila stok baru sampai. Ibu tak ada pilihan lain..ibu pun setuju je la.. ada ke patut lepas tu gelak2 kan asif.. geram asif  tau!!

Best gak toy ni, duk jauh2 dari tv pun nampak jelas je Barney...
Asif suka main2 ngan spek ni. Kejap2 pakai, kejap2 tanggalkan. Ibu bebel2 bila asif tanggalkan.. memang la asif nampak lagi jelas bila pakai spek ni.. tp tak boleh tanggal ke?? Asif rimas la bu..

Yeah..waktu utk tgglkan toy merah ni..
Ibu tak bawa lagi spek ni masa asif pegi sekolah. Ibu kata next week la..nanti mesti girlfren asif pun gelak2kan asif cam ibu & ayah buat. Asif tak nak pakai la.. Kalau ibu pakaikan, asif nak tarik2 la...hehe... (Ibu : huwaaaa... jgnla tarik Sif..)

Toy asif ni cam goggle je kan..


Muah3x dari asif,
 
ASif

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 komen: