Hai.... jemput baca cerita Yang Terstimewa saya
RSS

Tuesday, 22 June 2010

Lip trainer patakara










Actually kalau korang per gi ke website   http://www.liptrainer.com/main/quickunderstand.htm ni, korang akan jumpa 3 device/alat yg boleh digunakan utk anak2 korang & utk diri sendiri jugak.

Untuk yg ada anak 3 tahun ke bawah, boleh guna baby lip trainer. Alat ni hanya perlu dimasukkan ke dalam puting susu anak korang je.. Aku ada cerita pasal kesan2 nya pada hasif selepas guna alat ni kat blog aku ni la... Aku dah masukkan beberapa maklumat kat situ so, bacala ye..

Untuk anak2 yg berumur 3 tahun ke atas, korang boleh gunakan liptrainer patakara plak. Maklumat penuh boleh dapat kat website yg aku dah paste kat atas. Bukan anak2 special kita tu je boleh guna, diri sendiri pun boleh guna..boleh hilangkan kedut2 kat muka tau! Awek muda nanti korang semua... :). Aku dah survey liptrainer ni. Ada jual kat farmasi vitacare je rasanya... harganya RM220.

Yang bottle liptrainer tu plak, aku x sure sangat macam mana. Tapi menurut Mrs. Kim, biasanya baby x guna alat ni cos kena sedut kuat. Fungsinya sama gak macam liptrainer tu...Actually, ia alat yg kita letak kat mana2 botol air (yg boleh fix la) then sedut je la air tu macam biasa. Yg ni aku x tau berapa ringgit & ada kat farmasi @ tak.. Mrs Kim ni x byk cerita sangat. Kena tanya banyak2 kalau nak tahu..

Anyway, lagi banyak info & jugak testimoni kat website liptrainer patakara tu. Aku promote sgt2 ni bukannya dapat apa2 komisyen pun... cuma nak kongsi info supaya anak2 kita jadi anak OKU yang POWERRRRR.... hihi..

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 komen: