Hai.... jemput baca cerita Yang Terstimewa saya
RSS

Tuesday, 2 November 2010

Terapi Pertuturan

Salam...

Tak merancang nak menulis entry baru pun hari ni tapi tiba2 aku terjumpa slide show kat bawah ni yang aku rasa amat berguna untuk kita semua. Sedikit ilmu untuk dikongsi bersama..


Klik pada 2 anak panah untuk ke slide ke 2, 3 dan seterusnya ye..
Semoga panduan ini dapat digunakan sebaik2nya dalam kita membesarkan anak2 kita.



Good Luck!


Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 komen:

maza said...

rawatan utk yg terlebih petah bercakap mcm pula?

hehehe

good info sis...

Azma said...

@maza rajin abg maza ni mengomen di blog yg xde org nak komen ni..huhu... ahakss.. anyway, kalu terlebih petah, sumbat je ngan stoking busuk (maza punya ke?:D), mesti berenti kejap dia bercakap..hihi..
mekasih..smlm search tempat utk terapi pertuturan hasif, pastu terjumpa menda alah tu..so share kan lah sbb nak g terapi ngan speech therapist ni mahal gak...>rm100/session. Kecualila kalau kat spital..