Hai.... jemput baca cerita Yang Terstimewa saya
RSS

Sunday, 17 October 2010

Terapi Kaki

Semalam aku sekeluarga berjalan2 keluarkan peluh di Taman Tasik Perdana. Mana tau boleh kurangkan lemak2 yang terlebih!  Sampai kat reflexology area, aku pun buka kasut & berjalan2 di atasnya.. Tak lupa aku buka kasut yang teristimewa,  si Hasif dan biarkan dia merasa tekanan pada kakinya. Mana tahu boleh bantu tingkatkan dia punya sensory.. dan cepat boleh berjalan, berlari.. (tak sabar2 ibu si hasif ni nampaknya!!)

Awal2 dia ok je, sampai dah nak hujung area tu dia start nak nangis..Mungkin dah terasa sakit kot..!! Hmm..bagus..bagus.. Rasa pun sakit. Biasanya aku gigit dia kuat2 pun dia gelak2.. uisshh..risau weh ibu dia nih!


Awal2 ok lagi..


Nangis sudah...


Salam hujung minggu...


Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 komen:

maza said...

oh! ingatkan lepak kat reflexology kat Dataran Sunway yg perawatnya terdiri amoi2 import gitew.. hehehehe

Azma said...

@maza ishhh..kalau maza yg belanja, ma on..... aje.. :D

maza said...

@Azma

belanja ma Insyallah boleh...
tapo masalahnya pekerja2 lelaki import yg dari luar negara utk servis massage tu belum wujud lagi kat situ....

hehehhhe